2297028673 6946237508 Γιάγκου Λυκούρη 25, Αίγινα thomajia@otenet.gr
hero image
 
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
Πέτρινες Κατασκευές - Επενδύσεις Πέτρας & Ειδικές Κατασκευές Αίγινα


Για περισσότερα από 32 χρόνια, η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται με πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις πέτρας, προσφέροντας κομψές και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αίγινα και σε όλη την Ελλάδα.

Με αγάπη για την τέχνη της πέτρας και πολύ μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε χτίσιμο πέτρας, πέτρινες κατοικίες, επενδύσεις, πλακοστρώσεις, κυβόλιθους, τζάκια, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, πεζοδρόμια, εκκλησίες και εκκλησάκια, μαντρότοιχους, ανακαίνιση σπιτιού και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
   
  Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
  είναι καθημερινά στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας για να τον μελετήσει, να συζητήσει μαζί σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου καθώς και τις νέες τάσεις της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε ξεχωριστές και κομψές λύσεις για κάθε χώρο.

Η εμπειρία στις πέτρινες κατασκευές και στις επενδύσεις με πέτρα, αλλά και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε κάθε γωνιά της Αίγινας και όχι μόνο, έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας την ιδανική λύση για κάθε πέτρινη κατασκευή.
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πέτρες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε για την κατασκευή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας.  
Στόχος μας είναι η προσφορά κατασκευών που θα ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους καθώς και για την άψογη αισθητική τους.  
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.