2297028673 6946237508 Γιάγκου Λυκούρη 25, Αίγινα thomajia@otenet.gr
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ | Πέτρινες Κατασκευές - Επενδύσεις Πέτρας & Ειδικές Κατασκευές Αίγινα


Η πέτρα ως δομικό υλικό, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την κατασκευή επιβλητικών και όχι μόνο κτιρίων. Σήμερα η πέτρα με πιο εξελιγμένη μορφή και κατεργασία, συνεχίζει να χρησιμοποιείται για κατασκευές οικιών, διακόσμησης, επένδυσης και όλα αυτά δίνοντας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας όλες τις πέτρινες κατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Χτίσιμο πέτρας
  Πέτρινες κατοικίες
  Πέτρινες επενδύσεις
  Πλακοστρώσεις - κυβόλιθους
  Τζάκια
  Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
  Πεζοδρόμια
  Εκκλησίες & εκκλησάκια
  Μαντρότοιχους
  Ανακαινίσεις σπιτιών 
    
  ...και οποιαδήποτε άλλη σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνίτες μας, μπορούν να κάνουν κάθε σχετική επιθυμία σας πράξη για τον κήπο, την αυλή και τον περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας σας. Διαμορφώνουμε τον εξωτερικό σας χώρο με πέτρινες δημιουργίες,  δίνοντας  την αξία που του ταιριάζει και δένει αρμονικά με το φυσικό κάλλος της Αίγινας,  έτσι ώστε να   απολαμβάνετε τα μοναδικά προνόμια της πέτρινης διακόσμησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Εκτός της μεγάλης εμπειρίας και μαστοριάς μας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από είδη πέτρας έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό για τον χώρο του. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόηση.  
Η πέτρα είναι υλικό φυσικό και με την κατάλληλη κατεργασία χαρίζει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Έτσι και εμείς με μεράκι και έχοντας ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, δημιουργούμε έργα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.